Go to Top

Industriële reiniging

Calamiteitenbestrijding

 Wij zijn de juiste partner als het gaat om calamiteitenbestrijding. Op dit gebied hebben wij een jarenlange ervaring en een schat aan kennis en ervaring. Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar om van uw calamiteit onze zorg te maken. Of dit nu gaat om kleine of grote lekkages van diverse milieubelastende vloeistoffen of storm, brand en waterschade, wij zorgen ervoor dat uw probleem zorgvuldig wordt opgelost waarbij het milieu prioriteit nummer een heeft.

Reinigen na brand

Reinigen na brand is een van onze specialiteiten. Vooral de eerste uren na de brand zijn extra belangrijk en bieden wij hulp en ondersteuning. In samenwerking met onze partners zijn wij in staat om snel en doelgericht te reageren en op te treden.

Wij geven u graag vrijblijvend advies over de reiniging van u verbrande, kostbare en nog te herstellen onderdelen. Mocht u alvast meer willen weten over schoonmaken na brand, lees dan hier verder.

Katalysator reiniging

Voor het reinigen van uw katalysator hebben wij een gespecialiseerd team hoog gekwalificeerde medewerkers voor u klaar staan. Dit team heeft in hun jarenlange ervaring veel kennis opgedaan, waarop u als klant kunt vertrouwen. Ons team beschikt over een selfsupporting vrachtwagen die is voorzien van alle benodigde equipment voor het reinigen en onderhouden van uw katalysator en zo de levensduur te verlengen. Voor aanvang van de werkzaamheden dient de temperatuur van de blokken gedaald te zijn tot zeker 50c, waarna de deksel wordt verwijderd, vervolgens worden de kwelmatten verwijderd en direct in plastic zakken gestopt. De Katalysatorblokken worden schoon geblazen, waarna direct de gehele unit wordt gestofzuigd en opgeruimd. Als al het afval is afgevoerd en de unit schoon is worden de blokken en deksel weer gemonteerd. Lees meer over industriële katalysator reinigen.

Noodkoeler reiniging

Wij hebben een team klaarstaan om uw noodkoeler professioneel te reinigen. Dit gebeurt door middel van het demonteren van de ventilatoren na uitschakeling van de aanwezige werkschakelaar waarna de lamellen met water worden gespoeld en aansluitend worden ingespoten met  Airfin Foam door middel van een schuimlans. na het indringen van het Airfin Foam welke zichtbaar wordt aan de onderzijde van de lamellen zal ca. 15 minuten het vuil losweken/bruisen. Na bovengenoemde handeling schuim worden de lamellen met water ruim gespoeld om het schuim en losgekomen vuil te verwijderen. Wij beschikken zelf over de capaciteit van  1000 liter water op locatie. Het vuile water wordt opgevangen en door ons afgevoerd.

Neem vrijblijvend contact met ons op over het reinigen van uw noodkoeler of lees meer over noodkoelingen reinigen.

Hogedrukreiniging

Hogedruk reiniging wordt de laatste decennia meer en meer toegepast als een zeer effectieve en waterbesparende reinigingsmethode. Het toepassingsgebied is zeer groot, van huis – tuin en keukenschoonmaak tot industriële reiniging. Met onze industriële hogedruk reiniger hebben wij in meerdere toepassingsgebieden onze toegevoegde waarden bewezen, u kunt hierbij denken aan gevelreiniging, grote industriële reiniging en graffitiverwijdering. Doordat wij beschikken over een compleet hiervoor ingerichte vrachtwagen kunnen wij altijd een passende oplossing bieden.

Lees meer over hogedrukreiniging of neem contact op. We geven u graag vrijblijvend advies over deze reinigingsmethode.

Reinigen productie of verpakkingsruimten

Storm Cleaning Service heeft zich gespecialiseerd in het reinigen en schoonhouden van productie en verpakkingsruimten.
Al onze medewerkers zijn volledig gecertificeerd en rijden in volledig geoutilleerde bestelbussen met alle benodigde materialen.
Door een grondige totaalaanpak zorgen wij op professionele wijze voor de nodige hygiëne, uiteraard zijn onze reinigingsmiddelen biologisch afbreekbaar en niet schadelijk voor het milieu.

Wij geven uw graag vrijblijvend advies over onze reinigingsmethode.

Mechanische ventilatie reinigen

Storm Cleaning Service verzorgt de reiniging van (mechanische) ventilatiekanalen van kantoren, kassen en productieruimtes. Om de efficiëntie van een mechanische ventilatie op peil te houden is het belangrijk dat de ventilatiesystemen regelmatig schoongemaakt worden. Lees meer over mechanische ventilatie reinigen.

Reinigen na olielekkage

Wanneer u last heeft (gehad) van een lekkage van chemische vloeistoffen, dan is het belangrijk dat de restanten worden gereinigd. Niet alleen vanuit optisch oogpunt is dit belangrijk, maar ook om schade aan beton en metalen te voorkomen. Lees meer over reinigen na een lekkage.