Branches

Zorg

Wij verlenen onze diensten in de zorgsector, bijvoorbeeld rondom ziekenhuizen. Daar houden we bijvoorbeeld de noodstroomvoorziening en de ruimte daaromheen netjes schoon. Bovendien staan wij altijd paraat voor het geval dat er iets mis is. Voor onderhoud of bij calamiteiten kun je Storm gewoon bellen.

Altijd alles netjes

Reiniging

Door met regelmaat onderhoudswerkzaamheden uit te voeren, voorkomen we dat het later goed mis gaat. Wij komen op de afgesproken frequentie langs om bijvoorbeeld gasmotoren en de ruimte eromheen schoon te maken. Zo blijft alles netjes in orde.

In geval van nood

Calamiteiten

Als het toch een keer mis gaat, dan zijn in no-time op locatie. Bij calamiteiten, zoals lekkende olie uit de gasmotor, zijn wij na een telefoontje dezelfde dag nog op locatie. Wij ruimen de verspilde vloeistof netjes op, en beperken de schade aan de omgeving en het milieu.

Alles wat je nodig hebt

Dienstverlening

Wij helpen je niet alleen met reiniging, maar ook met verschillende randzaken. Er staat bij ons altijd een voertuig klaar om een lading te transporteren. Klein of groot, waar het ook naartoe moet. Daarnaast verwerken wij tal van afvalstromen op de juiste manier. Alles om jou te ontzorgen.