Branches

Energie

Het opwekken van energie gaat gepaard met een groot aantal machines. Machines die het best functioneren als ze netjes schoon worden gehouden. Daarnaast kan het ook een keer mis gaan. Wij zijn de partij die altijd paraat staat om de rommel op te ruimen.

Alles netjes op orde

Reiniging

Wij weten de weg in energiecentrales. We hebben veel ervaring met het onderhouden van bijvoorbeeld gasmotoren. Wij komen op de afgesproken frequentie langs, en zorgen ervoor dat alles netjes schoon blijft. Zo verkleinen we de kans op calamiteiten.

In geval van nood

Calamiteiten

Natuurlijk kan er altijd iets mis gaan, ook bij zorgvuldig onderhoud. Mocht er bijvoorbeeld een gasmotor olie lekken, dan kun je ons gewoon bellen. Wij zijn dezelfde dag nog op de locatie om alles zorgvuldig op te ruimen. Daarbij zorgen we dat de impact op omgeving en milieu zo gering mogelijk blijft.

Wat je maar nodig hebt

Dienstverlening

Wij helpen je niet alleen met reiniging, maar ook met alles daar omheen. We staan altijd klaar om reserveonderdelen op te halen of weg te brengen. We kunnen voor jou een voorraad koel- en smeermiddelen beheren, zodat je nooit zonder komt te zitten. Daarnaast verwerken wij tal van afvalstromen op de juiste manier. Alles om jou te ontzorgen.