Branches

Bouw

Waar veel machines staan, zal af en toe olie lekken. Wij zijn na een belletje binnen de kortste keren op de bouwplaats om de boel op te lossen. Brandstoffen, olie, koelvloeistof, wij weten overal raad mee. Bel Storm maar, dan is de bouwplaats in no time weer op orde.

Alles netjes op orde

Reinigen

Wie een onderhoudscontract bij ons afsluit, weet dat hun machines altijd netjes schoon blijven. We hebben veel ervaring met het schoon houden van bijvoorbeeld gasmotoren en de ruimtes daaromheen.

In geval van nood

Calamiteiten

Bij een lek of verspilling, kun je ons 24 uur per dag, 7 dagen in de week bellen. Wij staan voor je klaar om de schade te beperken en de rommel op te ruimen. Daarbij houden we de impact op de omgeving en het milieu zo klein mogelijk.

Dienstverlening

Wij helpen je niet alleen met reiniging, maar ook met verschillende randzaken. Er staat bij ons altijd een voertuig klaar om pallets met bouwmaterialen te transporteren. Het maakt niet uit waar het staat en waar het naartoe moet. Daarnaast verwerken wij tal van afvalstromen op de juiste manier. Laat het maar aan ons over, wij zorgen dat het goed gebeurt.