BRANCHES

Tuinbouw

Waar kassen staan, staan gasmotoren. En gasmotoren moeten goed onderhouden worden. Daarnaast kan lekkage voor komen. Wij hebben ruimschoots ervaring met alle schoonmaakwerkzaamheden rondom gasmotoren in de tuinbouw. Dus als er iets is, kunnen tuinbouwhouders gewoon Storm bellen.

Alles netjes op orde

Reiniging

Met regelmatig onderhoud, voorkomen we dat het later goed mis gaat. Wij komen op de afgesproken frequentie langs om de gasmotoren en de ruimte eromheen schoon te maken. Zo blijft alles rond de kassen netjes in orde.

In geval van nood

Calamiteiten

Mocht het een keer mis gaan, dan zijn wij er zo bij. Bij calamiteiten, zoals lekkende olie, zijn wij na een telefoontje dezelfde dag nog op locatie. Wij ruimen de verspilde vloeistof netjes op, en beperken de schade aan de omgeving en het milieu.

Wij maken het makkelijk voor jou

Dienstverlening

Wij kunnen je met van alles en nog wat helpen. Zo hebben wij altijd wel een voertuig klaarstaan om bijvoorbeeld een lading reserveonderdelen te transporteren. Het maakt niet uit waar het staat en waar het naartoe moet. Daarnaast verwerken wij tal van afvalstromen op de juiste manier. Lekker makkelijk voor jou.