Industriële katalysator reinigen

Wij hebben ruime ervaring met het reinigen van industriële katalysatoren. Onze gespecialiseerde medewerkers staan dagelijks klaar om de levensduur en efficiëntie van je katalysator te vergroten.

 

Waarom reinig je een industriële katalysator?

Een katalysator versnelt chemische processen en neutraliseert uitlaatgassen. Dat gebeurt door chemische reacties die plaatsvinden met de edelmetalen die in een katalysator zitten. De chemische stoffen die door een katalysator lopen, zorgen op termijn voor vervuiling. Door de katalysator regelmatig te reinigen, blijft deze efficiënt functioneren.

Reiniging door Storm

Onze medewerkers zijn iedere dag in het hele land bezig met het reinigen van industriële roetfilters, mechanische ventilaties en katalysatoren. als jij je katalysator wil laten reinigen, ben je bij ons dus aan het goede adres. Ons team beschikt over een self supporting vrachtwagen met daarin alle benodigdheden voor het grondig reinigen van katalysatoren.

Voordat onze medewerkers aan de slag kunnen, moet de temperatuur van de katalysator gedaald zijn tot onder de 50 graden Celsius. Als de temperatuur laag genoeg is, worden de deksel en het ergste vuil verwijderd. Vervolgens worden de blokken binnen de katalysator grondig gereinigd. Dit wordt zorgvuldig gedaan, met oog voor de veiligheid. Wanneer de blokken helemaal schoon zijn, wordt de deksel weer gemonteerd.

Wil je meer weten over het reinigen van de katalysatoren? We vertellen je graag hoe het zit.