Hogedrukreiniging

Hogedrukreiniging is een van de middelen die wij regelmatig inzetten bij het reinigen op industriële projecten. Een hogedrukspuit in handen van een van onze gespecialiseerde medewerkers is vaak de beste oplossing tegen hardnekkig vuil.

Onze hogedrukreinigers zijn geïntegreerd in onze compleet uitgeruste vrachtwagens. Deze hogedrukreiniger genereert een zeer hoge waterdruk, waardoor vuil geen kans maakt. Dit komt perfect van pas bij het reinigen van daken, muren en vloeren. Ook moeilijk verwijderbare graffiti kan met de hogedrukreiniger worden schoongemaakt.

Specifieke oppervlakken

Je kunt niet zomaar overal met de hogedrukreiniger aan de gang. Sommige oppervlakken hebben een speciale behandeling nodig. Neem bijvoorbeeld zonnepanelen of leipannen. Deze zijn snel beschadigd als ze met een te hoge druk gereinigd worden.

Wij zijn bekend met de verschillende oppervlakken in industriële toepassingen, en maken altijd een plan voor specifieke oppervlakken waar nodig. We maken eerst een overzicht van het werk en de kosten die het met zich meebrengt.

Heb jij specialistische hogedrukreiniging nodig? Neem contact op, dan maken wij een plan van aanpak voor jouw situatie.