Go to Top

Diensten

Industriële reiniging

U kunt bij ons terecht voor al uw denkbare reinigingsactiviteiten in de industriële sector maar ook voor clean-up werkzaamheden in ketelhuizen, besturingsruimten en productie en of verpakkingsruimten. Met onze kennis en ervaring in alle mogelijke industriële bedrijfstakken beantwoorden wij al u vragen en kunnen wij u een passende oplossing bieden. 
Tevens verrichten wij onze werkzaamheden in de gehele Benelux.                                                                                                                                                             

Lees meer…

Industriële Dienstverlening

Dienstverlenend werken in de industriële sector is een ruim begrip, toch zijn wij erin geslaagd onze klanten op verzoek eenmalig, dagelijks, wekelijks of ad-hoc te voorzien in de vraag voor het verpompen op locatie van verschillende soorten smeer en koelmiddelen. Op verzoek houden wij ( olie ) voorraad aan. Om inhoud te geven aan het devies flexibiliteit gekoppeld aan snelheid. Ook verzorgen wij het transport in de gehele Benelux, eventueel in combinatie met een reguliere opdracht of periodiek onderhoud. Ook bieden wij u diverse mogelijkheden voor de opslag of het afvoeren van uw afval zowel oliehoudend als huisvuil op locatie.

Lees meer…

Afvalbewerking

Wij behandelen het afval met grote zorg waarbij het ontlasten van het milieu de belangrijkste factor is. Storm Cleaning Service staat geregistreerd op de VIHB lijst van het NIWO. Voor bijna elk afvalprobleem bieden wij een passende oplossing en kunnen wij u de mogelijkheden bieden om op een milieuvriendelijke en kostenbesparende wijze met uw afval om te gaan.

Lees meer…