Industriële dienstverlening

Wij zijn er niet alleen na calamiteiten. Van dag tot dag ondersteunen we onze klanten op verschillende manieren. We doen er alles aan om het jou zo makkelijk mogelijk te maken. Bel Storm maar, dan komt het wel goed.

Verpompen van diverse vloeistoffen

Wij verpompen diverse vloeistoffen, zoals diverse smeer- en koelmiddelen. Voor veel klanten doen we dat dagelijks, wekelijks of ad hoc. Wij kunnen op verzoek een olievoorraad aanhouden, zodat we snel en flexibel kunnen aanvullen waar dat nodig is. Ook het transporteren van de vloeistoffen kun je aan ons overlaten.

Afvalinzameling

Het maakt niet uit waar het staat. Wij halen je afval op en zorgen dat alles op de juiste plek terecht komt.

Wij bieden meerdere producten waarmee je afval op locatie netjes en gesorteerd kan verzamelen. Voor het inzamelen van oliehoudend afval bieden wij grijze vuilnisvaten met een inhoud van 100 liter, of rode rolcontainers met een inhoud van 240 liter.

Voor het inzamelen van papier en karton bieden wij een grijze rolcontainer met een inhoud van 1100 liter.

We bieden IBCs voor het opslaan van diverse vloeistoffen. Deze hebben een inhoud van 600 of 1000 liter. Deze worden op verzoek door ons geleegd.

Afgewerkte olie afvoeren

Olie moet na gebruik op een correcte manier worden verwerkt. Wij zijn gespecialiseerd in het afvoeren van afgewerkte olie. Bij het verwerken van olie kijken we altijd met zorg naar het milieu en duurzaamheid. Jouw olie wordt dus op een veilige en verantwoorde manier afgevoerd.
Afgewerkte oliën kunnen bij ons op locatie worden gebracht, maar op afspraak kunnen wij deze ook ophalen.

Transport

Wij zijn de one stop shop als het gaat om het transporteren van afval, retouronderdelen en meer. Waar het ook staat, wij komen het halen. Er staat bij ons altijd wel een voertuig klaar. We maken het zo eenvoudig mogelijk voor jou. Je hoeft materialen bijvoorbeeld niet te sorteren. Wij nemen alles mee naar onze thuisbasis en zoeken het daar netjes uit. Afval wordt op de juiste manier verwerkt en onderdelen zetten we netjes in het rek totdat ze weer klaar zijn voor transport.