Go to Top

Industriële dienstverlening

Verpompen van diverse vloeistoffen

Dienstverlenend werken in de industriële sector is een ruim begrip, toch zijn wij erin geslaagd onze klanten op verzoek eenmalig, dagelijks, wekelijks of ad-hoc te voorzien in de vraag voor het verpompen op locatie van verschillende soorten smeer en koelmiddelen. Op verzoek houden wij ( olie ) voorraad aan. Om inhoud te geven aan het devies flexibiliteit gekoppeld aan snelheid. Ook verzorgen wij het transport eventueel in combinatie met een reguliere opdracht of periodiek onderhoud.

Milieu Noodpakket

Zoals iedereen al eens heeft ervaren zit een ongeluk in een klein hoekje, daarom bieden wij u het Milieu Noodpakket. Dit pakket bevat onder andere oliedoeken, absorberende korrels, 20 liter ontvetter, poetsdoeken en handschoenen. Hiermee kunt u de verdere schade van de ontstane calamiteit beperken tot wij, uw professionele reiniger er is.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Opslagcapaciteit voor uw afval op locatie

Storm Cleaning Service biedt u diverse opslagcapaciteiten om uw afval op locatie netjes en gesorteerd te verzamelen. Voor het inzamelen van oliehoudend afval en/of huisvuil bieden wij u grijze vuilnisvaten incl. deksel met een inhoud van 100 liter of rode rolcontainers met een inhoud van 240 liter. Voor het inzamelen van papier en karton bieden wij u een grijze rolcontainer met een inhoud van 1100 liter.  Voor de opslag van diverse vloeistoffen biedt Storm Cleaning Service u een IBC met een inhoud van 600 of 1000 liter. Deze worden naar rato of op opdracht geleegd op locatie.     
Uiteraard zijn deze mogelijkheden met elkaar te combineren zodat deze aansluiten op uw wensen.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

 

grijze vuilnisvaten rode rolcontainers 

grijze rolcontainer IBC 600 liter

Reinigingswerkzaamheden Storm Cleaning Service

Naast de industriële dienstverlening, biedt Storm Cleaning Service ook oplossingen aan met betrekking tot industrieel reinigen. Werkzaamheden die hierin worden opgepakt zijn onder andere: