Reinigen na olielekkage

Machines kunnen falen bij intensief gebruik, en dat kan lekkage veroorzaken. Afhankelijk van de vloeistof, kan een lekkage een hoop gedoe opleveren. Zo vraagt een olielekkage om meer dan een dweil. Wij hebben een volledig uitgerust team klaarstaan om olielekkages op te ruimen en eventuele schade te voorkomen of herstellen.

Bij een lekkage, wordt het lek door een specialist gevonden en gerepareerd. Maar, het opruimen van een lekkage vraagt ook om specialisme. Wij hebben ruime ervaring met het opruimen van vloeistoffen als olie, ureum, glycol en andere chemische vloeistoffen.

Het is uitermate belangrijk dat de reiniging na een lekkage goed wordt uitgevoerd. Schadelijke middelen die de omgeving kunnen aantasten moeten natuurlijk zo snel mogelijk geneutraliseerd worden. Vloeistoffen kunnen bijvoorbeeld ondergronden aantasten of bijten in metalen. De ruimte moet snel weer veilig en schoon zijn, zodat het werk weer door kan.

Als we klaar zijn met het reinigen van een ruimte, slaan we de vloeistoffen gesorteerd op. Vuilnisvaten leveren we bij een organisatie die de olie op een milieuvriendelijke manier kan verwerken. Zo worden vloeistoffen na lekkage duurzaam verwerkt.

Heb jij hulp nodig bij het opruimen van een olielekkage? Neem contact op, en we vertellen je hoe wij dat aan kunnen pakken.