Reinigen na brand

Je moet er niet aan denken, maar het kan iedereen overkomen. Brand in je werkplaats, kantoorruimte of opslag. Als het noodlot toeslaat, is het belangrijk om zo snel mogelijk te schakelen.

Direct beschikbaar

Reiniging na brand moet snel gebeuren. Wij hebben een team gekwalificeerde medewerkers die altijd voor je klaar staan. Ons team heeft de juiste spullen om schade na brand te reinigen, en waar mogelijk waardevolle bezittingen te herstellen en schoon te maken. Zodra de brand geblust is, kunnen wij ingrijpen. En dat is belangrijk, want in die eerste uren val het meest te redden.

Werkwijze

Ons werk kan vrijwel direct na het blussen van de brand beginnen. We starten met een inventarisatie, eventueel in samenwerking met de verzekeringsmaatschappij. Op basis van de brandschade die we constateren, maken we een plan van aanpak waarmee we de schade optimaal beperken. Zo blijft de waarde van de goederen zoveel mogelijk gewaarborgd.

Als wij schade inventariseren, maken wij onderscheid tussen de schade aan het gebouw, en de schade aan de inboedel.

Wanneer er sprake is van schade aan het gebouw, krijgt dat van ons speciale aandacht. We brengen in kaart welke onderdelen nog hersteld kunnen worden met reiniging, en welke methoden hier het best bij passen. Tijdens deze werkzaamheden gaan we natuurlijk altijd zorgvuldig om met de veiligheid in en om het gebouw.

Brandschade aan de inboedel wordt per object bekeken. We stellen vast of apparaat, machine of ander bezit nog kan worden gereinigd. Als het mogelijk is om de brandschade schoon te maken, doen we dit zorgvuldig per object.

Behoud en reiniging

Wij doen ons uiterste best om zoveel mogelijk waarde voor onze klanten te behouden. Een brand is vaak verwoestend, maar soms is er nog verrassend veel te redden. Dat is dan ook onze prioriteit bij het reinigen na een brand.

Ben jij getroffen door een brand? Wij willen jouw schade zo veel mogelijk beperken. Neem vrijblijvend contact met ons op, we helpen je graag weer op weg!