Noodkoeling reinigen

Een noodkoeling biedt rust en zekerheid. Je kunt erop vertrouwen dat als de normale koeling wegvalt, de noodkoeling inschakelt om verlies van producten te voorkomen. Deze noodkoeler kan alleen niet goed functioneren als deze niet schoon genoeg is om de benodigde efficiëntie te halen. Storm reinigt noodkoelers, zodat deze altijd het maximale rendement halen wanneer dat nodig is.

Werkwijze

Bij het reinigen van een noodkoeler, werken we volgens een vaste werkwijze. Onze medewerkers schakelen de koeling uit, om vervolgens eerst de lamellen zorgvuldig te demonteren. Met water wordt vervolgens het grootste vuil verwijderd. Na het afspoelen worden de lamellen behandeld met Airfin Foam. Dit schuim weekt het vuil van de lamellen af. Vervolgens wordt de rest van de noodkoeler gereinigd.

Wij zijn gespecialiseerd in reinigen op iedere denkbare locatie. We kunnen daardoor zelf water meenemen en het vuile water gelijk afvoeren. Zo kunnen we je noodkoeler reinigen, ook als er geen wateraansluiting is of als water niet op de locatie kan worden afgevoerd.

Altijd paraat

Wij zijn er voor calamiteiten. Daarom staan we 24/7 klaar om bij te springen waar we nodig zijn. Dat geldt ook voor noodkoeling. Mocht je plotseling gebruik moeten maken van je noodkoeler, dan kunnen wij direct aan de slag om deze zo snel mogelijk te reinigen. Op die manier is jouw noodkoeler voor je het weet beschikbaar.

Heb jij (snel) hulp nodig? Neem vrijblijvend contact met ons op, en we vertellen je precies wat we voor je kunnen betekenen.