Go to Top

Bedrijf

Storm Cleaning Service is een dynamische facilitaire dienstverlener op het gebied van industriële reiniging.
Wij zijn naast de agrarische sector ook actief in andere sectoren waaronder ziekenhuizen, luchthavens en energiebedrijven.

Wij verrichten onze werkzaamheden op een kwalitatief hoogwaardig niveau. Al onze medewerkers zijn VCA gecertificeerd, beschikken over het diploma Bedrijfshulpverlener, het heftruckcertificaat en een veiligheidspaspoort. Ons team beschikt over een jaren lange ervaring als het gaat om calamiteitenbestrijding, reinigen en afvalinzameling, bewerking en recycling. Ons team wordt hiervoor ondersteunt door volledig ingerichte bestelbussen om u op locatie snel en goed van dienst te kunnen zijn. Daarnaast hebben wij een opgeleid rookgasreinigingsteam die de beschikking heeft over een vrachtwagen die op locatie compleet selfsupporting is voor het reinigen en/of vervangen van de blokken in de Oxibox en SCR ruimte.

Voor het inzamelen van (oliehoudend) afval, het bewerken en recyclen hebben wij de vereiste vergunningen en werken wij volgens effectieve en voorgeschreven milieuvriendelijke processen.

Storm Cleaning Service heeft als industrieel reiniger een ruime ervaring. Sinds 1990 hebben wij maar 1 doel, een tevreden en ontzorgde klant. Hierbij maakt het niet uit of het gaat om een eenmalige opdracht gaat, een groot project of een calamiteit; onze medewerkers streven altijd naar het leveren van de maximale kwaliteit. Dit is mogelijk doordat we werken met specialisten die op een gestructureerde manier samenwerken en omdat we gebruik maken van betrouwbaar materiaal. Op die manier kunnen we als industrieel reiniger de kwaliteit bieden die u nodigt heeft om uw organisatie zo goed mogelijk te laten opereren. We kunnen u onder andere van dienst zijn met: