Go to Top

Reinigen na olielekkage

Storm Cleaning Service is gespecialiseerd in het reinigen van diverse lekkages. Wanneer een machine door intensief gebruik of falen van de installatie, vloeistoffen lekt, dan kan het reinigen van deze vloeistoffen ingrijpend zijn. Voor het schoonmaken na een olielekkage heeft Storm Cleaning Service een volledig uitgerust team klaarstaan om de lekkage te reinigen en eventuele schade te voorkomen of te herstellen.

Reinigen van verschillende vloeistoffen

Wanneer er sprake is van een lekkage, dan speurt een specialist vaak het lek op en herstelt de specialist de lekkage. Echter, de reiniging na de lekkage is ook specialistisch werk. Als industrieel reiniger is Storm Cleaning Service gespecialiseerd in het reinigen na een olielekkage. Naast het reinigen van olie, kan Storm Cleaning Service u ook helpen bij het reinigen van ureum, glycol (koelvloeistof) en andere chemische vloeistoffen die gereinigd moeten worden na een lekkage.

Waarom reinigen na een olielekkage?

Wanneer zich een lekkage heeft voorgedaan dan is het allereerst zaak dat de lekkage gestopt wordt. Bij een lekkage van chemische stoffen is het daarna belangrijk dat de reiniging goed wordt uitgevoerd. Dit kan soms alleen uitgevoerd worden met behulp van specialisten. Het reinigen van de chemische vloeistoffen is nodig om de ruimte er opnieuw verzorgd uit te laten zien, maar belangrijker nog: het voorkomt aantasting van de ruimte. Zo kan olie de cementgebonden ondergronden aantasten en kan glycol (koelvloeistof) bijten in metalen.

Afvoeren van de vloeistoffen

Na reiniging van de ruimte, worden de vloeistoffen gesorteerd opgeslagen. De vuilnisvaten worden vervolgens afgeleverd bij een organisatie die op een milieuvriendelijke wijze olie kan verwerken. Op die manier worden uw vloeistoffen na lekkage duurzaam verwerkt. Lees meer over afvalverwerking bij Storm Cleaning Service.

Geïnteresseerd in Storm Cleaning Service?

Bent u op zoek naar een gespecialiseerde partij die u kan helpen bij het reinigen na een lekkage? Neem dan vrijblijvend contact op. We helpen u graag verder. Als industrieel reiniger zijn we gespecialiseerd in het verhelpen van calamiteiten. Dit betekent dat we snel voor u klaar kunnen staan als dit nodig is om uw organisatie weer goed te laten functioneren na een olielekkage.

Storm Cleaning Service helpt u niet alleen verder bij het reinigen na een lekkage, maar kan u ook verder helpen bij andere diensten met betrekking tot industrieel reinigen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan: