Go to Top

Noodkoeling reinigen

Een noodkoeling biedt u een stuk zekerheid bij het koelen van ruimtes. Wanneer de normale koeling niet voldoende is, of het af laat weten, dan is een noodkoeling een mogelijke vervanging of toevoeging. De noodkoeler kan echter alleen ingezet worden als deze schoon genoeg is om de gewenste efficiëntie te behalen. Storm Cleaning Service helpt u graag om uw noodkoeler te reinigen en derhalve de noodkoeler in te zetten als zich een calamiteit voordoet met uw standaardkoeling.

Werkwijze noodkoeler reinigen

Bij het reinigen van de noodkoeling is het belangrijk om te werken volgens een vaste werkwijze. Onze professionele medewerkers zullen daarom de noodkoeling uitschakelen om vervolgens de lamellen zorgvuldig te demonteren. Vervolgens zal met water het grootste vuil verwijderd worden. Vervolgens worden de lamellen van de noodkoeler behandeld met Airfin Foam. Deze schuim weekt het vuil van de lamellen af. Na de behandeling met Airfin zullen de lamellen schoongemaakt zijn en kan de rest van de noodkoeler gereinigd worden. Omdat Storm Cleaning Service gespecialiseerd is in het reinigen op locatie, kunnen we zelf water meenemen en het vuile water afvoeren. Op die manier kan uw noodkoeler ook gereinigd worden op plekken waar geen wateraansluiting beschikbaar is, of waar vuil water slecht afgevoerd kan worden.

Direct paraat

Omdat Storm Cleaning Service gespecialiseerd is in het assisteren bij calamiteiten, staat er 24 uur per dag een team klaar dat u kan helpen. Dit geldt ook voor uw noodkoeling. Wanneer er onverhoopt direct gebruik gemaakt moet kunnen worden van de noodkoeler, dan helpen we u graag om de noodkoeler zo snel mogelijk te reinigen. Op die manier heeft u binnen afzienbare tijd een schone en efficiënte noodkoeler tot uw beschikking.

Neem vrijblijvend contact op!

Mocht u geïnteresseerd zijn in de mogelijkheden tot het reinigen van de noodkoeler, neem dan vrijblijvend contact op. We helpen u graag bij het reinigen van de noodkoeling. Ook voor andere diensten staan we tot uw beschikking. Denk hierbij bijvoorbeeld aan: