Go to Top

Hogedrukreiniging

Als industrieel reiniger is Storm Cleaning Service actief met hogedrukreiniging. Hogedrukreiniging wordt vaak ingezet om hardnekkig vuil te verwijderen. Dit wordt gedaan door particulieren, maar ook vaak door bedrijven. Door het specialistische karakter van Storm Cleaning Service bieden we oplossingen op maat waarbij onze vakbekwame medewerkers uw eigendommen reinigen met een hogedrukreiniger.

Krachtige hogedrukreiniger

Storm Cleaning Service heeft de beschikking over een compleet uitgeruste vrachtwagen waarin een hogedrukreiniger is geïntegreerd. Met deze hogedrukreiniger kan een zeer hoge waterdruk gegenereerd worden. Dit betekent dat zelfs het hardnekkigste vuil verwijderd kan worden door het team van Storm Cleaning Service. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het reinigen van daken, muren en bedrijventerreinen. Ook kan de hogedrukreiniging ingezet worden om hardnekkige graffiti te verwijderen.

Specifieke oppervlakken reinigen

Sommige oppervlakken hebben een speciale behandeling nodig als het gaat om het reinigen hiervan. Denk bijvoorbeeld aan het reinigen van zonnepanelen of het reinigen van leipannen. Een te hoge druk op deze materialen kan schadelijk zijn voor de functionaliteiten en/of het aangezicht van de materialen. Storm Cleaning Service is als industrieel reiniger gespecialiseerd in het reinigen van dit soort specialistische oppervlakken en neemt deze werkzaamheden dan ook graag voor u uit handen. Voordat we overgaan tot het reinigen van uw eigendommen zullen we eerst een indicatie maken van de kosten. Hierbij kijken we of er specifieke oppervlakken zijn die extra aandacht nodig hebben.

Geïnteresseerd? Neem vrijblijvend contact op

Bent u geïnteresseerd geraakt in de mogelijkheden met betrekking tot hogedrukreiniging uitgevoerd door een professionele hogedrukreiniger? Neem dan vrijblijvend contact op. We helpen u graag verder met het reinigen van uw terrein. Dit geldt niet alleen voor hogedrukreiniging. We kunnen u bijvoorbeeld ook helpen met het schoonmaken na brand, reinigen van de mechanische ventilatie en het reinigen van de katalysator.