Go to Top

Afgewerkte olie afvoeren

Wanneer de olie die u gebruikt heeft in uw bedrijf niet meer de kwaliteit heeft die u verlangt, is het belangrijk dat de olie op een juiste manier wordt verwerkt. Storm Cleaning Service is gespecialiseerd in het afvoeren van afgewerkte olie en neemt u deze zorg graag uit handen. Binnen de werkzaamheden van afgewerkte olie afvoeren, wordt met zorg gekeken naar het milieu en de duurzaamheid. Op die manier kan de olie op een veilige manier worden afgevoerd en kunt u zich weer concentreren op de werkzaamheden waarin u gespecialiseerd bent. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Betrouwbare partner

Als industrieel reiniger heeft Storm Cleaning Service een ruime ervaring met het afvoeren van afgewerkte olie. Dankzij deze ervaring kan Storm Cleaning Service optreden als een betrouwbare partner voor het afvoeren van afgewerkte olie. Wanneer u de olie bij ons heeft ingeleverd, zullen wij deze volgens de milieu eisen verwerken.  Op die manier kunnen de oliën weer hergebruikt worden. Goed voor het milieu en u hoeft zich geen zorgen meer te maken om het chemische afval en de olie die niet meer gebruikt wordt binnen uw bedrijfsvoering.

Afgewerkte olie inleveren, of olie op laten halen

Storm Cleaning Service biedt u de service om de afgewerkte oliën op te halen, maar u kunt de olie ook inleveren op locatie bij Storm Cleaning Service. Vanaf daar kunnen wij het proces verder oppakken en kunt u ervan op aan dat de olie op een goede manier wordt gerecycled. Mocht u vragen hebben over de manier waarop u de olie bij ons in kunt leveren of op kan laten halen, neem dan vrijblijvend contact op. We helpen u graag verder bij de verwerking van uw afgewerkte olie! Lees meer over afgewerkte olie inleveren.

Reinigen na olielekkage

Storm Cleaning Service is als industrieel reiniger ook gespecialiseerd in het reinigen na een olielekkage. Dit betekent dat we u kunnen helpen bij het reinigen van de vloeistoffen en eventuele schade aan materieel kunnen beperken/voorkomen. Lees meer over reinigen na olielekkage.